مشاوره حقوقی رایگان - قوانین تخلیه

با سلام. ما یه منزلی رو رهن کرده بودیم و یک سال قبل تحویل دادیم و بنگاه اون مبلغی که برای کم کردن حق آب و برق نگه داشته بودن پس نمیدن. دو ماه قبل از تحویل مشکل فاضلاب با طبقه بالایی داشتیم و به صاحبخونه اطلاع دادیم و بعد از کلی پیگیری سه روز قبل از تخلیه اومدن و تعمیرات رو نصفه انجام دادن. قرار بود فرداش بیان و کار رو تموم کنن ولی نیومدن. موقع تحویل خونه هود رو که به همین علت پایین آورده بودن بدون تست تحویل گرفتن. بعد مدعی شدن که هود خرابه و هزینه هود رو ما باید بدیم. درصورتی که نو بود و سالم و در ضمن خودشون پیگیری نمیکنن و میخوان که حتما ما مشکلشو برطرف کنیم یا نو خریداری کنیم. سوال من اینه که وظیفه ماست با مستاجر جدید هماهنگ کنیم یا خودشون؟ و چطور میشه ثابت کرد که هود رو ما خراب نکردیم. با توجه به اینکه محل زندگیمونم تغییر دادیم و فاصله زمانی زیادی با محل قبلی داریم
با تشکر از توجه شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام قبل از تحویل منزل برای رفع اختلاف می بایست ازشورای حل اختلاف منطقه تقاضای تامین دلیل می کردید وبعد باارائه آن دادخواست مطالبه ودیعه مطرح می نمودید . باتوجه به تحویل منزل و عدم توانایی در اثبات حق ،بهتراست باهم توافق کنید.