مشاوره حقوقی رایگان - تحویل قهری ملک به موجر

سلام. حکم فسخ اجاره نامه به علت تخطی مستاجر از مفاد اجاره صادر شده و به اجرا احکام ارسال گردیده (لازم به ذکردر دادخواست تخلیه خواسته نشده است و حکم تخلیه نیز صادر نشده). جهت موجر از اجرای احکام ابلاغ آمده که مستاجر اظهار می‌دارد مورد اجاره را تخلیه نموده است ظرف چند روز آینده با مستاجر تماس حاصل فرمایید. که طی تماس مستاجر از تحویل مورد اجاره به موجر خودداری می‌نماید. راه حل برای انتقال قهری قانونی مورد اجاره به موجر در این حالت چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اجرای احکام اجرای حکم را درخواست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید اگر رای قطعیت یافته باشد و تخلیه فوری صادر گردیده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید دستور تخلیه فوری بخواهید، از سویی نسبت به اجرت المثل ایام تصرف از دادگاه دادخواست بدهید