مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی مهره کمر در پادگان

سلام خسته نباشید بنده 15 ماه خدمت هستم در پادگان یگان ویژه ، بنده یک شب در حین رفتن به سرویس بهداشتی از روی پله های آهنی سرویس لیز خوردم و با کمر به روی آهن افتادم که بعد از اعزام به بیمارستان و تقریبا 7 روز بستری 2 ماه استعلاجی گرفتم و بعد از گذشت 3 ماه از این قضیه با تمامی مدارک قبلی درخواست کمیسیون 140 ناجا در نیروی انسانی داده ام ، آیا چیزی به بنده تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بستگی به نظر کمیسیون دارد . کارشناس هم نظری دراین خصوص داده؟