مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

سلام، شخصی بعنوان شاهد که شوهر خواهر شاکی میباشد، در دو تاپرونده بعنوان شاهد حضور دارد، شاکی بخاطر کوتاه امدن من از شکایتی که قبلا بر علیه ش داشتم میخواد من کوتاه بیام دو تا شکایت واهی کرده و ایشان را بعنوان شاهد میارد و شهادت میدهد، بنده هم مدرکی ندارم که از شاهدش شکایت کنم، آیا باید منتظر باشم تا رای در مورد شکایتهای شاکی بیاد تا بتوانم شکایت کنم، یا قبل از رای هم میتوانم از دست شاهدش شکایت کنم، عنوان شکایت چی باشه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون از زحمات شما، ایشان داره منو محکوم میکنه، شوهرش بینی منو شکسته، و میخواد من از شکایت خودم منصرف شم، با هزار تهمت به خودش و آوردن شاهد برای من جلب دادرسی گرفته، حتی در پرونده ضرب و جرح با منم از همین شاهد باز استفاده کرده، از یه شاهد مدام برای همه پروندهاش استفاده میکنه و همچنین یه خانم دیگه بعنوان شاهد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام درجلسه دادرسی بعدازشهادت شهود ،باید عنوان می کردید. برای اظهارات خود شاهد دارید که این شهود کذب را بشناسند ؟الان درچه مرحله ای هستید ؟حکم قطعی شده یانه .لطفا بیشتر توضیح بدهید .