مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم رعایت قانون استخدام هیات علمی

سلام.
من بورس یک دانشگاه دولتی بودم و جهت تبدیل وضعیت بورسم به استخدام پیمانی اقدام کردم اما حکم کارگزینی استخدام پیمانی که دانشگاه برای من صادر کرده، فاقد ردیف استخدامی است و دانشگاه کد ملی من رو به جای ردیف استخدامی نوشته و قرارداد پیمانی هم به جای یک سال، شش ماهه تنظیم شده. از طرفی درخواست دانشگاه برای تامین اعتبار از طرف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان رد شده است و بنابراین ردیف استخدامی من هم داده نشده است. من هم این قرارداد رو امضا نکردم و حتی حاضر به تدریس در دانشگاه نشدم و به دانشگاه گفتم تا زمانیکه ردیف استخدامی نیاد، من الزامی به تدریس و همکاری ندارم. حالا دو سوال:
1.طبق قانون آیا این حکم کارگزینی صادره توسط دانشگاه دولتی اعتبار قانونی دارد؟
2.آیا طبق قانون استخدام هیات علمی این حکم کارگزینی صادره را امضا نکنم و به دیوان عدالت اداری جهت ملزم ساختن دانشگاه به دریافت ردیف استخدامی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درورد بر شما
از آنجا که شما بورسیه از دانشگاه بوده ایید و در زمان بورسیه قطعاً تعهد محضری جهت ارائه خدمات آموزشی به نفع دانشگاه امضا کرده اید می بایست نسبت به انجام تعهد اقدام نمایید. اما در خصوص مشکلات مربوط به عدم تخصیص ردیف استخدامی، اولاً متن تعهد محضری رو مطالعه نمایید ببینید در این خصوص مطلبی ذکر شده است یا خیر، دوماً شما با مکاتبه می بایست درخواست تخصیص ردیف استخدامی رو به دانشگاه و مرکز نظارت ارائه می دهید و سایر مراحل را طی نمایید کلیه مراحل در لینک زیر موجود است https://www.msrt.ir/fa/service/152/تخصیص-ردیف-های-استخدامی-اعضای-هیات-علمی-دانشگاه-ها-موسسات-آموزش-عالی-و-پژوهشی در نهایت در صورت عدم اخذ پاسخ مناسب می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به طرح شکایت مربوطه اقدام نمایید.