مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از دستگاه دولتی و استخدام در هیات علمی دانشگاه

با عرض سلام و وقت به خیر
بنده 4 ماه است که در یک سازمان دولتی به صورت استخدام پیمانی شروع به کار نموده ام. لکن همزمان در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه ها شرکت نمودم که شاغلین در دستگاه های دولتی باید نامه پذیرش استعفا رو به هنگام ثبت نام ارائه می داند تا در فراخوان شرکت کنند. اکنون در فرآیند مصاحبه در هیات جذب دانشگاه، بنده شاغل بودنم رو اعلام نکردم (چون ریسک عدم قبولی در دانشگاه بود و من بیکار می موندم) ولی هنوز مرحله مصاحبه عقیدتی و گزینش دانشگاه باقی مونده و نهایی نشده. آیا من باید الان درخواست استعفاء رو از سازمان دولتی بدم؟ با توجه به این که در ابتدای استخدام ، سازمان از بنده تعهد 10 خدمت صادقانه در شهر محل خدمت گرفته می تونم استعفاء بدم؟ این تعهد ارتباطی با استعفاء داره؟ مشکلی برای جذب بنده در دانشگاه پیش خواهد اومد؟ ممنون میشم یه راه حل به بنده ارائه بدید تا بتونم در دانشگاه جذب بشم

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیازمند به گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است مشکلاتی در این موارد به وجود بیاید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است با چالش حقوقی جهت استعفا برخورد نمایید