مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

سلام وقت بخیر نزدیک به 5 ماه پیش خودرویی در کوچه به خودروی من خسارت وارد کرد و رفت بعدا با فیلم ضبط شده دوربین همسایه مشخص شد که محل سکونت اون داخل کوچه هست ولی پلاک خودرو رو تعویض کرده آیا میشود از روی فیلم و اون پلاک شکایت کرد ؟؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

شکایت از پلاک خودرو در تصادف شکایت از پلاک خودرو تصادف رانندگی خودرو