مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی خودرو

سلام و عرض ادب
بنده سال 1400 یک دستگاه پراید 85 از شخصی خریدم به صورت وکالتی که 10روز بعد به روی پلاک شکایت بابت دیون صاحب سند ماشین آمد
و بنده خودرو نزد همکارم گذاشتم برای فروش و همکارم خودرو فروخت به شخص دیگری و بنده آمدم وکالت خود را تفویض کردم خریدار از بنده و همکار بنده شکایت کرده در صورتی ک هیچ قولنامه و انتقال وجه قانونی بین من و همکارم ندارد و فقط وکالت نامه دارهد در جلسه دادگاه قاضی رای داده که مبلغ معامله همکارم به ایشان برگردد در صوتی که خریدار حتی وجه معامله هم بیشتر بیان کرده و قاضی قبول کرده بدون سند و مدرک و بنده اعتراض زدم روی رای داده شده الان که خریدار بیع نامه و رسیدی ندارد از هر دو نفر ما بنده میتونم صاحب سند اصلی رو در پرونده بیارم یا نه؟
ممنون میشم راهممایی کنید
بنده با صاحب سند هم قولنامه دارم هم وکالت.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جداگانه علیه فروشنده خودتان شکایت کنید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در این پرونده شاکی ارتباطی با فروشنده قبلی و یا صاحب سند ندارد که جلب ثالث شود در ضمن جلب ثالث ظرف سه روز از ارائه دادخواست است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.