مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی با قبول اعسار

سلام. بنده در زندان میباشم دادخواست اعسار دادم قبول شد ولی قاضی پیش پرداخت برای من صادر کرده اگر پیش پرداخت رو پرداخت کنم آزاد میشوم و این که طرف خوانده هم رفته اعتراض زده بر روی اعسار من اگر پرونده بره تجدید نظر من دوباره باید تا زمان اعلام نتیجه در زندان باید باشم و اینکه بنده هم حق اعتراض در پیش پرداخت رو دارم یانه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شما هم حق اعتراض دارین اصولا رای باید قطعی بشود و اجرایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی قبل از قطعیت رای حق اعتراض دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تا صدور حکم قطعی اعسار باید در زندان بمانید.
اگر مهلت اعتراض تمام نشده است بهتر است شما نیز اعتراض کنید تا مبلغ پیش پرداخت کمتر تعیین شود.