مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

با سلام بنده پارسال در سایت درج آگهی به یک شخص بیعانه ناچیز 2 میلیونی واریز کردم و به خاطر معامله از شهرستان مراغه به استان گرگان رفتم ولی آگهی گذار گوشی خود را خاموش کرد
طی شکایات و پیدا کردن شخص بعداز یک سال بدون مطالعه پرونده و مستندات بازپرس به دلیل جرائم قابل گذشت قرار منع تعقیب داد و بنده اعتراض دادم
من به خاطر طی 1130 کیلومتر رفت و همان مسافت برگشت نمیخواهم رضایت بدهم
آیا بازپرس بدون رضایت من و بدون تنبیه متهم و بدون اطلاع از مستندات می‌تواند پرونده را ببندد؟
اگر می‌تواند همیچین کاری بکند من تمامی هم میهنان خود را به سمت شغلی بدون مشغله و خستگی کلاهبرداری دعوت میکنم بعد کلاهبرداری هم بشنید به ریش شاکی بخندید و با پول ها عشق و حال کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق نص صریح قانون بدون رضایت شاکی در جرایم قابل گذشت پرونده مختومه نخواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای تحقق جرم کلاهبرداری ، باید شرایط تحقق جرم ، مقرر در قانون وجود داشته باشد

شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر مدارک موجود کافی باشد باید کیفرخواست صادر شود