مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی

سلام من 25/1198 تصادف کردم موتور داشتم کتفم شکست و منو مقصر کردن درحالی که موقعه کروکی من تو بیمارستان بودم و صاحب ماشین شاکی شده و از از دادگاه ابلاغیه واسم امد و من دادگاه نرفتم چون کتفم شکسته بود و نتونستم برم و الان دیگه دادگاه نیست و کلانتری 16... کارت ملیمو برد و چند بار رفتم کلانتری و میگن گم شده و خواستم پیگیر پروندم تو کلانتری بشم ولی جواب منو نمیدن لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما.
چنانچه مامورین کلانتری (ظابطین دادگستری) تخلفی نماید شما می توانید در دادسرای رسیدگی به جرایم نظامی علیه آنان شکایت مطرح نماید.
درخصوص کروکی هم چنانچه کروکی و نظریه افسر به شما ابلاغ نشده شما می توانید به آن اعتراض نمایید.

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام اگر در کلانتری تشکیل پرونده نشده شما به طور مستقیم میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را تنظیم کنید و شکایت خود را پیگیری کنید