مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با سابقه متناوب در مشاغل سخت

با سلام
بنده تا پایان مهر ماه سال 99 , 49 سال و 4 ماه تمام سن دارم و تا آن زمان 15 سال و دو ماه سابقه شغل سخت و زیان آور و 8 سال و 5 ماه سابقه پرداخت بیمه عادی و اختیاری دارم, آیا شرایط بازنشستگی را با دارا بودن 31 سال و اندی پرداخت حق بیمه با احتساب ضریب 1.5 سابقه مشاغل سخت و زیان آور خود دارم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به توضیحات شما چنانچه کارگاهی که در آن 15 سال مشغول به کار بودید جزو مشاغل سخت و زیان آور ثبت شده باشد شما می توانید بازنشسته شوید. حتی اگر به 60 سال نرسیده باشید. مطابق قانون 20 سال اشتغال متوالی به مشاغل سخت موجب بازنشستگی است که شما با ضریب 1.5 22 سال سابقه دارید.