مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی کارگر ساختمانی

سلام من در سال 81 سرطان اثنی عشر داشتم جراحی کردم در سال 88 سرطان روده بزرگ داشتم نصف روده بزرگم رو برداشتن و 6 ماه هم شیمی درمانی کردم و در آپاندیس رو هم عمل کردم الان هم تحت درمان هستم دارو مصرف میکنم بیمه کارگر ساختمان هستم چی کار کنم از کار افتاده بشم این بیماری ارثی هستش در خانواده ما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک و وضعیت‌شما در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشگر ارجمند سوال شما در تخصص وکیل نمیباشد بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی شما با توجه به مدارک پزشکی بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما این حادثه اتفاق افتاده باشد می‌توانید برای از کار افتادگی در حین کار اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد