مشاوره حقوقی رایگان - نم زدن سقف اتاق

سلام،اتاق ما نم زدگی داره که روز به زوز بیشتر میشه و البته از اتاق هیچ لوله آبی رد نشده و فکر میکنم که پنجره همسایه بالایی خراب باشه و زمانی که بارون میاد آب به داخل میاد و حتی زمانی که بارون شدید باشه آب چک چک میاد پایین ،می خواستم ببینم ما میتونیم از همسایه شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
ابتدا از طريق شوراي حل اختلاف تامين دليل نماييد سپس با تقديم دادخواست لازم خسارات وارده را از همسايه مطالبه نماييد
ضمنا از شوراي حل اختلاف ميتوانيد تقاضاي الزام همسايه به تعمير را بخواهيد