مشاوره حقوقی رایگان - نشت نم از دیوار همسایه

دیوار همسایه نم داده و ساختمان من ترک خورده و مقداری نشست کرده و چند مدت هم سنگهای دیوار کامل جدا شده. یک ماهه تذکر میدم ولی هیچ کاری نمیکنه باید چکار کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق طرح دعوی در مراجع حقوقی دادخواست مطالبه خسارت وارده به ملک را تقدیم نمایید موضوع به کارشناس ساختمان ارجاع خواهد شد و خسارت وارده محاسبه و تعیین خواهد شد موفق باشید .