مشاوره حقوقی رایگان - طلا

من برای همسرم طلا گرفتم نه به عنوان اینکه برای خودش باشه بلکه به عنوان سرمایه حتی چندین بار خرید و فروش کردم در شش ماه دوم سال و فاکتورها کلا موجود است. اکنون از منزل رفته و طلاها رو با خود برده و میگه کادو بوده.
و دختر 13 ساله ام شاهده و چند زن دیگه که به اونا گفته برام خریده و دستشم دیدن و فاکتورشونم دارم.
آیا میتونم پس بگیرم؟ چکار کنم؟ اخه میگه کادو بوده چند گرم میشه کادو مگه تاجرم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر هبه کرده باشید و طلاها موجود باشد میتوانید دادخواست دهید.