مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند اسم

سلام خسته نباشید،پسرم 9سالشه و اسمش محمده،تو خونه صداش میکنیم محمدسام،میخوام تو شناسنامه هم عوضش کنم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه فرمایید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.انجام این امورات در حیطه اختیارات ادارات محترم ثبت احوال بوده.بامراجعه به اداره محترم ثبت احوال،اگر چنانچه منع قانونی نداشته باشد نسبت به اصلاح نام فرزندتان اقدام خواهند نمود.موفق باشید