مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از حساب مسدود شده

بنده به دنبال کلاهبرداری و واریز وجهی به شماره کارتی که در سایت درج آگهی اعلام شده و شکایت و بررسی توسط دادستان انجام شده حکم عودت وجه رو دریافت کردم ، بعد از مراجعه به بانک ،رئیس بانک اعلام کرد که حساب توسط پلیس فتا مسدود شده
اون هم دو بار ، ولی با موجودی که در آوردم همون پولی که من زدم دست نخورده و همون طوری تو حساب مونده است. من حالا چطوری پولم رو برگشت بزنم از حساب؟ دادسرا باید حکم دوباره به پلیس فتا بدهد؟ شخصی که قبل من حساب رو توسط پلیس فتا بسته پول من رو از حسابش برمیداره؟ چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه فرمایید موضوع را مطرح نمایید