مشاوره حقوقی رایگان - برگشت دادن پول از حساب مسدود شده

قبلا از وکلای شما مشاوره گرفتم
در ایران به یک صراف پول دادم تا در ترکیه به حساب یک شخص پول واریز بکند.پول بحساب شخص گیرنده واریز نشده.بانک‌ مبدا و مقصد همکاری نمیکند .صراف برای برگشت پول دادخواست نمیدهد و بهانه میاورد.
من خوزستان هستم و صراف استارا زندگی میکند.
آیا از شهر خودم باید اقدام به شکایت علیه صراف بکنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

اگر پول را بصورت کارت به کارت یا از طریق اینترنتی واریز نمودید و بخواهید بصورت کیفری اقدام کنید در همون شهری که اقدام به واریز نمودید میتوانید طرح شکایت کنید ( مثلا اگر از اهواز واریز کردید از همون اهواز میتوانید اقدام کنید ) . ولی به هر دلیل اگر بخواهید ازطریق حقوقی اقدام کنید براساس قانون باید محل سکونت خوانده دادخواست حقوقی بدهید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در شهر خودتان شکایت را تنظیم و ارسال کنید ولی رسیدگی ها در آستارا انجام می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خودتان دادخواست خود را ثبت کنید ولی دادگاه آستارا صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام السلام دفاتر خدمات قضایی می توان شکایت خود را ثبت نمایید اما داد سال ارتباطی و محل شکایت ندارد