مشاوره حقوقی رایگان - وام

من دوسال پیش برای مسکن مهر پرند از بانک مسکن وام گرفتم خواهرم ضامن من شد سفته هم دادیم بعد به ما گفتن 4 میلیون واریز کنم چون پایان کار نداره که یکی، دوساله بهمون برمیگردونن الان که پایان کار اومده و سازمان عمران پرند اعلام کرد میتونید پولتون رو بگیرید من مراجعه کردم بانک میگه ما این پول رو برای ضمانت وام شما نگه میداریم.
میخواستم بدونم بانک میتواند چنین کاری بکنه و دوم اینکه من میتونم از طریق دادگاه یا بانک مرکزی شکایت کنم، چون دروغ گفتن

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام اگربرخلاف قراردادوام و ضوابط بانکی باشه بله.موفق باشید