مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت در تصادف

سلام خسته نباشید برادرم تهران تصادف کرده ماشین جلوی خورده به بعدی ماشین بردن پارکینگ افسر و بقیه گفتن باید رضایت بگیری تا ماشین رو دربیاری از پارکینگ گواهینامه اش تازه تمومه شده بابت اینکه بیمه نداشت من حس میکنم رفته پارکینگ طرف همون جا گفته پنجاه میلیون بده ولت کنم بری الان هم تهدید کرده گفته پول خواب ماشین رو میگیرم ازت خرج ماشین هم بردیم تعمیرش کنیم شده هشتاد میلیون .گفته ولت نمیکنم تا آخرش ازت میگیرم الان میتونه ماشین رو آزاد کنه با نه یا باید رضایت بگیرد؟ با این که یک دنده هست چیکار میشه کرد .ماشینش هم تیبا هست والا تیبا رو میکوبن میسازن از نو میشه پنجاه تومان ?‍?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام نیاز به رضایت یا دستور دادگاه مبنی بر رفع توقیفی دارد