مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام . اگه من با سه سال سابقه بیمه الان بخاطر کرونا مجبور بشم بیمه بیکاری حداقل چند ماه بگیرم. با اینکه مجرد هم هستم تا چند سال دیگه نمیتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بیمه بیکاری بر اساس سوابق بیمه ای شما و حالت مجرد یا متاهل بودنتان محاسبه و پرداخت میشود و تعداد دفعات خاصی تعیین نشده است.بنابراین هر چند مرتبه که شما شرایط دریافت بیمه بیکاری داشته باشید میتوانید از بیمه بیکاری بهره مند بشوید منتها محدودیت بیمه بیکاری نه در تعداد دفعات بلکه در مدت بهره مندی هست.افراد مجرد حداکثر36ماه و افراد متاهل حداکثر پنجاه ماه در طول کل دوران اشتغالشان می توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.اگر سابقه بیمه ای شما 25ماه تا 120ماه یعنی ده سال باشد حداکثر مدتی که میتوانید بیمه بیکاری بگیرید یکسال است برای افراد متاهل این مدت یکسال و نیم است.اما برای استفاده از این بیمه باید حداکثر ظرف یکماه از روزی که اخراج شدید به اداره کار مراجعه کرده و اقدام کنید اگر بیشتر از یکماه گذشته باشه دیگه نمی توانید بیمه بیکاری بگیرید