مشاوره حقوقی رایگان - واریز یارانه در صورت مسدودی حساب

سلام دوسال پیش بابت نفقه بدون اطلاع کل حسابام رو حکومت بست و خودشون یک پولی گرفتن رفتن شورای حل اختلاف رضایت دادند ولی تا الان حساب های من بسته هست و حسابی که یارانه میریزند بسته هست چند تا حساب جدید باز کردم مشکل نداشت میخواستم بدونم حسابی که ورود خروج بسته هست مبلغ یارانه واریز میشه داخلش؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زوج رضایت داده باشد می‌توانید همان رضایت را به شعبه ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق بانک به نحو حضوری پیگیری نمائید.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

میتوانید موجودی حساب رو از بانک استعلام کنید، و برای رفع مسدودی در صورت رضایت در شورای حل اختلاف میتوانید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع مسدودی کنید