مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور یکی از ورثه برای انتقال سند ملک ارثی

مقداري از يک زمين ٧ ورثه دارد كه خواهر و برادر هستند

داخل قولنامه قيد ميشود كه بنا به درخواست ورثه كل سهم الارث اين ٧ نفر فقط به يكی از ورثه پرداخت ميشود و بقيه نميتونند ادعايی مالكيت كنند

٤ نفر از اين ٧ نفر قولنامه رو امضا ميكنند

٦ نفر از اين ٧ نفر ميان سند ميزنند

يك نفر كه قولنامه امضا نكرده نمياد سند بزند

تكليف خريدار چيه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای انتقال باید همه وراث رضایت داشته باشند و اگر حتی یک نفر رضایت نداشته باشد امکان انتقال سهم وی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ملک وراثی هر یک وراث می‌تواند سهم خود را بفروشد نیازی به رضایت سایر وراث ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون رضایت کلیه وراث برای انتقال لازم و ضروری است و اگر یک نفر از وراث رضایت به فروش نداشته باشد امکان انتقال از بین می‌رود.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

مالکیت اون یک نفر نسبت به سهمش، انتقال پیدا نمی‌کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فروش و خرید مال غیر است
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد مبایعه‌نامه است