مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت تعویض پلاک

با سلام وکالت کاری خرید ماشین یه ماهه ی من 24م این ماه تموم میشه و بخاطر کرونا نتونستم تعویض پلاک کنم و البته کل پول معامله رو پرداخت کردم و مدارک لازم برای سند رسمی در دفتر اسناد رسمی موجوده.
حالا با این شرایط، تصمیمی برای افرادی با شرایط من گرفته شده یا خیر؟
آیا بدون تمدید میشه تعویض پلاک کرد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

دولت وظیفه ی خودشو انداخته رو دوش ملت.
باید تو این وضعیت نگران اینم باشن، درصورتی که برا دولت و قوه قضاییه یه ابلاغیه ی ساده بود.
فروشنده ی من اصلا پاسخگو نیست و منم بخاطر اعتماد الکی و بی اطلاعی از اهمیت مبایعه نامه ازش مبایعه نامه نگرفتم و هزارجور دنگ و فنگ برام به وجود میاد

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

چنانچه مدت انجام مفاد وکالت منقضی شده است، سند وکالت اعتبار ندارد