مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

ایا زنی که در عقدنامه جهیزیش ذکر نشده و داماد هم چیزی امضا نکرده است (اما مرد مایل به دادن جهیزیه از طرف قانون باشه) اکنون زن جهیزیش رو میخاد و‌ پیامک داده به شوهرش که جهیزیمو بده.
1-آیا با ارسال پیامک های متعدد مبنی درخواست جهیزیه و عدم توجه شوهر به پیامک ها و عدم پاسخ به پیامک ها خیانت در امانت متصور است یا برای اینکه خیانت در امانت باشه باید اظهارنامه یا دادخواست بده نه صرف ارسال پیامک ؟ شوهر فقط با اظهارنامه یا دادخواست مایل به بازگرداندن جهیزیست
2- اگه جهیزیه از جمله وسایل برقی که زن اورده معیوب و دیگر موجود نباشد یا فروخته شده باشه ایا مرد باید مجدد برایش بخرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مي توانيد با رجوع به دادگاه و تشكيل پرونده ، استرداد جهيزيه را مطالبه كنيد
بالاخره از طريق سياهه ، شهود و يا قبول شوهر بايد تعلق اقلام جهيزيه به شما تاييد شود

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خیانت در امانت متصور نیست تقاضای استرداد جهیزیه با ادله دیگر غیر از عقد نامه نمایید در صورت مستهلک شدن جهیزیه براساس مرور زمان مسولیتی متوجه زوج نیست