مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت یکی از وراث

سلام ما دو برادر و سه خواهر هستیم 20 سال پیش پدرم فوت شده مادر در قید حیات هستند به درخواست مادرم تصمیم به فروش ملک پدری گرفتیم همه راضی بودن ملک فروخته شده مقداری از پول فروش خونه رو هم خریدار به حساب تک تک وراث واریز کردند یکی از خواهر ها شماره حساب نمیده و میگه پشیمون شدم راضی به فروش ملک پدرم نیستم تکلیف ما چیه
اگر قرداد فسخ بشه هیچ کدوم توان پرداخت خسارت رو نداریم نیاز به راهنمایی داریم
ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید رضایت را جلب کنید وگرنه سهم شما را بخرد سهم ایشان را از طریق دعوای تقسیم مال مشاع و با مزایده بخرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر جملگی امضا کرده باشند موجبی برای فسخ آن نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرض سوال اگر قرارداد را امضا کرده باشد قابل فسخ به این دلیل نیست .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ورث صرفاً به استناد میزان سهمشان حق فروش دارند مازاد بر سهم آنها معامله غیر نافذ و قابل ابطال است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر قرارداد امضا شده باشد برای همه لازم الاجرا است مگر اینکه در قرارداد حق فسخ برای طرفین در نظر گرفته شده باشد.
قرارداد شما می بایست بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر این وارث قرارداد فروش را امضا کرده حق فسخ ندارد مگر حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد