مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در پارکینگ مشاع

با سلام
بنده در یک آپارتمان 12 واحدی ساکن هستم که پارکینگ برای همه ساکنین مشاع است و کسی پارکینگ اختصاصی ندارد. از طرفی من و یکی دیگر از ساکنین دارای دو خودرو هستیم و سایرین دارای یک خودرو
آیا قانونی وجود دارد که در پارکینگ مشاع بنده و مالک دیگر نتوانیم دو خودرو در پارکینگ پارک کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما نمیتوانید دو ماشین بیاورید مگر اینکه همه مالکین اجازه دهند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

استفاده اختصاصی از مشاعات با رضایت کلیه مالکین می‌باشد