مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلى

باسلام بنده سال ٩٥ به همراه شخصى، سرقفلى يک مغازه با ملكيت شهردارى را به صورت وكالتی نفری ٣ دانگ خريديم و اجاره داديم،، ايشان بعدا بدون اطلاع من سهم خود را به همسرشان كه ادعا ميكردن جدا شدند و اين سهم به عنوان مهريه است و وکالت دادن و واگذار كردن، ميخواستم بدونم بنده هيچ راه رهايى از اين شراكت اجباری دارم؟؟ ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر قرارداد بین زوجین بیع باشد به نظر میرسد امکان اعمال حق شفعه باشد
البته درخصوص لزوم مشارکت در عین یا غیر آن تردید دارم و نیاز به مطالعه است
از همکاران خواهشمندم در اینخصوص اظهارنظر بفرمایند