مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ استحضاری

باسلام و خسته نباشید من حدود دوسال پیش به دلیل محکومیت همسرم به زندان تقاضای طلاق نمودم اما ایشان هربار اعتراض کردند و پرونده من به دیوان عالی ارجاع شد الان که برایم ابلاغ امده متن ان به این صورت است
ابلاغ استحضاری
این نوع ابلاغیه فاقد پیوست میباشد و به پیوست دادنامه فلان شماره دیوان عالی کشور جهت ابلاغ ارسال میگردد
منظور از این ابلاغ چیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای دیوان ابلاغ نمیشود. در پرونده ای که به تجدید نظر فرستاده میشود ، رای دیوان موجود است. جهت اطلاع به شعبه تجدید نظر مراجعه کنید