مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید
چک برگشتی داشتم اعسار زدم دفعه اول قبول شد و پول پیش پرداخت بالا زده بود قاضی اعتراض زدم که پول پیش زیاد و بعد از دو ماه رای قطعی اومد که باید همون رای که بریده اجرا بشه الان دوباره میتونم اعتراض کنم یا نه سوال دوم فرصت چقدر دارم تا پول پیش جور کنم تا قبل از اینکه جلب بشم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

حکم را باید اجرا کنید ولی بعدا میتوانید اقساط انرا دادخواست تعدیل دهید.