مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستاگرام

سلام وقت بخیر با دو تا از دوستان پیج فروشگاهی در اینستاگرام باز کردیم بعد از مدتی به اختلاف نظر خوردیم دوستانم رمز پیج رو بدون هماهنگی با من عوض کردند و به کارشون ادامه میدن خواستم بدونم از این پس دیگه مسئولیت های حقوقی این پیج در صورت عدم رعایت قوانین و انجام تخلف توسط این دوستان بر عهده بنده نیست درسته؟!

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

لام.اظهارنامه برای انها ارسال کنید و مراتب را به انها اعلام کنید.

پرسشگر :

ممکنه بیشتر توضیح بدین

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اکانت به نام هر کسی باشد مسئولیت دارد اگرچه پیج را اداره نکند