مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پیج اینستاگرام توسط پلیس فتا

سلام من یک دختر دارم که از طریق اینستاگرام مزاحم یکی شده حرف بدی هم نزده فقط گفته پول بهتون قرض دادم چرا پول من رو پس ندادی این پیج هم که بهش پیام داده پیچ یک آقای هست که خانمش جواب میده میگه میخوام برم پیش پلیس فتا ازت شکایت بکنم تو دوست دختر شوهر منی من هم پیچ آقا رو آوردم مسدود و محدود کردم در ضمن موبایلم رو دادم کارخانه اش هم کردند. حالا شما بگید آیا می تونه پلیس فتا از طریق پیچ مسدود و محدود شده شماره و آدرس من رو در بیارد یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
باید خود آقا شکایت کند که قطعاً شکایت نمی کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی ممکن است و دختر شما در صورتی که مزاحم شده باشد پاسخگوی عمل مجرمانه خود است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعید است با شکایت بتواند به نتیجه ای برسد.