مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با در باز

با سلام خودرویی تو یه خیابان تقریبا وسط خیابان نگه داشته بود که بنده هنگام رد شدن از کنار آن یهو در رو باز کرد که هندونه خریده بود بزاره تو ماشین که با توجه به اینکه جا برای رد شدن کم شد من به زور جلو ماشین رو رد کردم ولی درب جلو آن به گلگیر عقب من برخورد کرد . متاسفانه افسر منو مقصر کرد علی رغم اینکه دید اون راننده وسط خ پارک کرده اهمیتی نداد. لطفا راهنمایی کنید. چند تصویر از صحنه تصادف و فاصله خودروی توقف کرده از کنار خیابان هم دارم که کاملا مشهوده که خیلی بدجایی پارک کرده بود.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به کروکی افسر کاردان فنی اعتراض کنید و تقاضای کارشناس رسمی در امر تصادفات وسائط نقلیه کنید