مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام.رای صادرشده در تجدید نظر که مالکیت مغازه به ورثه اما دوطبقه خانه به جهت انتقال در رای نوشته تمام خانه به پدر و مغازه توقیف حال مغازه 16 متر جواز تجاری دارد و85متر مسکونی و رای ماده صد به جهت اعاده به مسکونی 7سال پیش صادر شده حال قاضی اجرا میتواند کل 100متر مغازه را توقیف کند یا فقط 16متر تجاری؟(چون کاربری مسکونی خانه قلمداد میشود وجز رای به پدرم می باشد و اینکه اعاده دادرسی نمودیم سه روز هست فقط پرونده شعبه بدوی موجود هست در ثنا و تجدید نظر چه مختومه شده و نشده اصلا در سیستم نیست آیا اعاده پذیرفته شده یا سیستم دچار مشکل هست؟ممنون بزرگواران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع میباشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از شعبه رسیدگی کننده رای قطعی پیگیری فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود