مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر به دختر مطلقه

سلام خسته نباشید
من پدرم بازنشسته سپاه بود و از انجا حقوق میگرفت و الان سه هفتس که فوت کرده اند و مادرم هم زنده است. و من یه زنی هستم مطلقه که از شوهرم طلاق گرفتم و دوتا دختر دارم و شاغل نیستم و تحت پوشش کمیته امداد هستم و مستاجرم.
ایا حقوق پدرم به چه میزان به من تعلق میگیرد و من چگونه به دریافت حقوق پدرم اقدام بکنم چون برادرها و مادرم و خواهرام همشون به شدت مخالفت میکنند در حال حاضر من چیکار کنم؟؟؟
لطفا سریع پاسخ دهید

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
بخشی از حقوق به شما تعلق میگیرد
مستندات طلاق و نسبت خود با متوفی را به مرجع مربوطه که قاعدتا باید سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح باشد ارائه دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید حقوق را با مادرتان نصف نصف دریافت دارید اما از یک جا