مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وکالت فروش و تعویض پلاک

سلام من یه ماشین خریدم که فروشنده وکالت یک ماهه داد برای تعویض پلاک که به واسطه بیماری کورونا تعویض پلاک بسته شد و وکالت من هم باطل شد حال دسترسی به فروشنده نیز ممکن نیست میبایست چکار کنم مرسی که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

سلام..طی دادخواستی الزام به تنظیم سند علیه فروشنده مطرح کنید وبعد از تنظیم سند اقدام به تعویض پلاک