مشاوره حقوقی رایگان - مهلت وکالت

سلام من یک خودروی ایکس 22گرفتم که دوهفته مهلت تعویض پلاک وکالت داشت البته یک سال بود دودست وکالت چرخیده بود الان تمام شده زنگ میزنم به صاحب ماشینی که برگ سبز به نامشه نمیاد لطفا راهنمایی کنید برای تعویض پلاک چه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به فک و تعویض پلاک را علیه وی از دادگاه بخواهید همچنین الزام به تنظیم سند رسمی علیه کسی که سند رسمی به نام اوست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمام فروشندگان قبلی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات شما می بایست بررسی شود اگر ماشین به طریق قانونی به شما رسیده می توانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنیم