مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل ملک

درود و مهر بر همه عزیزان وکیل
آیا برای دریافت خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان و دریافت خسارت وجه التزام لزوما بایستی در موعد سررسید تحویل شکایت کرد یا خیر الزامی به شکایت نیست و طبق مبایعه نامه فروشنده موظف هست مبلغ دیرکرد مشخص شده را در هنگام تحویل یا انتقال سند بپردازد؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

فروشنده ملزم به انجام تعهد در موعد مقرر بوده و در صورت عدم انجام تعهد در سررسید میتوانید مطالبه خسارت نمایید الزامی به طرح به دعوی الزام به تعهد جهت دریافت خسارت نیست