مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باسلام درخواست نفقه برای دخترم که 16سال دارد را دادم ازطریق شورا ومبلغ900تومان بوده وبه کارشناس ابطال کردن و به مبلغ دومیلیون افزایش دادن پدرش اعتراض کرد و3کارشناس تایید کردند شورا ولی هزینه 3کارشناس رو پرداخت نکردند و رای نهایی بعداز مدت طولانی مبلغ دومیلیون رو تایید کردند و الان بیست روز وقت دارد که اعتراض کنه.میخوام بدونم اگر اعتراض کند پرونده به داداگاه خانواده برود چه اتفاقی میفته وچه رای داده میشه آیا همون رای دومیلیون رو تایید میکنند یا نه؟
واگر تایید شد همون رای باز هم فرصت اعتراض بهش میدن یا نه؟
اگر هم تایید نکردن مبلغ دومیلیون رو باید چه کارهای انجام بدم.ممنون میشم با دقت بخونید وبه من جواب بدید چون واقعا نه پول وکیل دارم ونه کسی رو دارم که بهم کمک کند. ممنون از شما ودادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر مبلغی که قطعی شد به واحد اجرای احکام ارسال و از آنجا وصول می‌شود