مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات مادر با فرزند

سلام من با خانمی آشنا شدم و دارم زندگی میکنم البته هنوز صیغه نکردیم و قبلا خانمم صیغه 99ساله بوده و از اون آقا یک پسر دنیا آورده بود بعد از14سال زندگی ازچوب خوردن هر روزه و روبرو شدن خانومم با خانم های دیگر در اتاق خوابش الان نزدیک 4سال هستش اون آقا خانومم انداخت بیرون بدون فسخ صیغه یا بدون کمترین کمک کردن و الان خانومم شب و روز کارش شده گریه کردن چون نزدیک3 ماه هستش نمیگذارند که خانمم پسرش ببیند.
آیا من میتونم به همراه خانومم به دیدن بچه بروم یا در دادگاه حضور داشته باشم چون دادگاه قبلی اون آقا به همراه خانواده اش به خانومم حمله کرده و کتکش زدن چون تنها رفته بود وبرای دیدن بچه چه کاری باید انجام بدهیم ممنونم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سوال ابهام دارد مجددا سوالتان را ارسال کنید