مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه کلاهبرداری

سلام من یک سال پیش محکوم به کلاهبرداری شدم به تحمل یک سال حبس ، با رضایت شاکی و پرداخت مبلغ محکوم شده و جریمه آزاد شدم . سوء پیشینه موثر خواهم داشت؟
اگر سوء پیشینه خواهد بود پس از چه مدتی پاک میشود

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
محکومیت موثر کیفری نیست لکن مراتب محکومیت در پیشینه شما ثبت می شود

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
احتمالا مشمول موارد سوء پیشینه نمیشود. جهت اطمینان وارد سایت عدل ایران شوید و بصورت الکترونیکی درخواست گواهی عدم سوء پیشینه کنید، طی یکروز پاسخ بصورت الکترونیکی برای شما ارسال خواهد شد.

موفق باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سو پیشینه محسوب نمی شود . چون مجازات مندرج در حکم ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوء پیشینه نمی‌باشدو سنگین‌ترین سوء پیشینه بعد 14 سال رفع خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از معاونت سجلی واحد اجرای احکام پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما دارای سوء پیشینه موثر کیفری نمی باشید ولی غیر موثر را دارا می باشید