مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارزان

سلام مادرم کمتر از یکماه پیش قولنامه ی فروش قطعه زمینی را در بنگاه املاکی بدون دریافت حتی هزارتومان پول از ثمن‌ معامله (که ثمن‌ معامله تعیین شده) یا حتی دریافت یک برگه چک از خریدار، امضا کرده و حالا متوجه شدیم ملک‌ قیمت بیشتری دارد و ما نادانسته قیمت کم روی زمین گذاشتیم و به خریدار اعلام کردیم.کلیه اختیارات فسخ هم در قولنامه از هیچکدام از طرفین ساقط نشده است.حالا که از خریدار می‌خواهیم قرارداد را فسخ کند. خریدار قبول نمی کند و حتی شکایت کرده که شما ملک را به من فروختی.آیا شکایتش از ما درست است؟ ممکن نظر دادگاه به نفع خریدار باشد؟لطفاً ما را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

توسط اظهارنامه سریعا اعلام فسخ گنید راهنمایی بیشتر تماس

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست متقابل بدهین و از خیار غبن استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه دال بر فسخ بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فورا با ارسال اظهارنامه مبایعه نامه را فسخ کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سریعا باید فشخ را به اطلاع ایشان برسانید و دیگر اقدامات را استارت بزنید
موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از خیار غبن بهره‌مند شوید و معامله را فسخ نموده و شکایت خریدار در این ارتباط، راه به جایی نخواهد برد.