مشاوره حقوقی رایگان - پرسش از پلیس راهور

سلام من 27 اسفند 98 یک دستگاه ماشین خریدم که پلاک شهرستان می‌باشد که از 26 اسفند تا کنون مرکز تعویض پلاک تعطیل است سوال من این است با توجه به اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی است و محل سکونت من در پردیس است و محل کارم تهران میتوانم در تهران تردد کنم ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

سؤال از پلیس راهور را تلفنی از مرکز پاسخگویی پلیس راهور بپرسید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله.با همراه داشتن مدارکتان میتوانید تردد کنید.اگر پلیس پرسید میتوانید مدارک را ارایه بدهید و ثابت کنید که تازه معامله صورت گرفته