مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین به مقدسات

سلام
شوهرم از من با عنوان توهین به مقدسات با گفتن کلمه گور پدر شریعت شکایت کرده و دو پسر و عروسش اومدن شهادت دادن ( پسرها و عروس از همسر اولش هستند ) بار اول در دادسرا متهم شدم ماده 513 بخش تعزیرات اما در دادگاه کیفری دو تبرئه شدم . شوهرم اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری یک فرستاده شد و در اونجا هم با ارائه مدارکی که دو پسرش در پرونده های متعدد با من عداوت دنیوی دارند و قبلا هم علیه بنده شهادت کذب داده اند،و .... دوباره تبرئه شدم .اما باز هم شوهرم به حکم اعتراض کرد و پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان رفت در آنجا هم اینگونه بیان کرده اند: مراتب نظر به اینکه اتهام مورد رسیدگی در دادگاه کیفری یک ساب النبی و مجازات آن اعدام می باشد وبا توجه به مواد 302 بند الف ، 428 قانون آیین دادرسی کیفری رسیدگی به اعتراض به آراء کیفری یک با اتهام انتسابی فوق الاشعار در صلاحیت دیوان عالی کشور بوده است لذا دفتر پرونده از آمار کسر تا دادگاه محترم کیفری یک پرونده را به ديوان عالی کشور ارسال نماید.
حال سوالم اینست با توجه به اینکه در کيفري یک با دلایل تبرئه شدم ديوان عالی چگونه تصميم خواهد گرفت؟
شوهرم پیامک ها و اظهارنامه متعدد می فرسته و میگه اگه قبل از رفتن پرونده به ديوان عالی طلاقت رو بگیری من گذشت می کنم و گرنه اگه پرونده بره به ديوان حکم اعدام یا حبس برای شما میاد و از دست من کاری برنمیاید.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

جرم شما از جرائم قابل غیر قابل گذشت میباشد ورضایت وعدم رضایت همسر تاثیری ندارد و اهرم فشار طلاق ارتباطی به رسیدگی پرونده شما ندارد راهنمایی ببشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به احتمال زیاد در دیوان رد میشود
اما این امر مانع گرفتن مهریه و حقوق مالی شما نیست .
شما طلاق را بگیرید و وقتی رضایت ایشان در پرونده ساب النبی گذاشته شد میتوانید مهریه و حقوق مالی خود را به اجرا بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گرچه در صورت عدم رد دیوان عالی کشور ، جنبه عمومی این اتهام برای شما پابرجاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق و حقوق مالی تحت مطالبه و قابل مطالبه می‌باشد اما بعضی از جرایم مانند این قابل گذشت نیست موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اینطور نیست. رضایت و عدم رضایت ایشون ارتباطی به جرم شما اگر اثبات شود ندارد. در دیوان هم دفاع کنید اتفاقی نمیافتد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات بایستی تحت بررسی و مطالعه قرار گیرند.