مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه ی مجدد

با سلام برادر اینجانب طبق یک اقرارنامه یک واحد مسکونی را به من و خواهرم به طور مساوی واگذار کرده .. اما در اقرارنامه آدرس دقیق منزل و پلاک تفکیکی و ثبتی ذکر نشده .. بنده تصمیم دارم اقرارنامه ی مجددی با ذکر جزئیات دقیق از ایشان در محضر بگیرم و این بار این واحد به طور کامل به نام من باشد و نه نصف نصف به نام من و خواهر ... با توجه به اینکه در اقرارنامه ی قبلی ذکر شده که اقرار کننده اگر در آینده ادعایی نماید اعتبار ندارد .. اگر ما این اقرارنامه جدید را تهیه کنیم ( خواهر هم موافق این موضوست ) آیا اعتبار دارد یا خیر .. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است مبایعه نامه نوشته شود و یا هبه نامه رسمی و یا صلح نامه رسمی

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ا برای اطمینان خاطر مبایعه نامه تنظیم نمایید.