مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از علوم پزشکی به تامین اجتماعی

اینجانب پرستار شاغل در یکی از،بیمارستان‌های علوم پزشکی می‌باشم که دارای 25 سال سابقه کار و بیمه تامین اجتماعی می‌باشم. میخاستم سوال کنم آیا می‌شود از دانشگاه علوم پزشکی به یکی ازبیمارستان های تامین اجتماعی منتقل شوم و یا با جایگزین جا به جا کنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع تابع شرایط خاص سازمان مربوط است استعلام بگیرید