مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهاز

سلام خدمت اساتید حقوقی بزرگوار

همسرم (زوجه) دادخواست استرداد جهاز رو دادند، منتهی در لیست سیاهه که به صورت تایپی بدون اشاره جزییات اموال و صرفا با امضای افرادی هست که اصلا بهشون شناخت ندارم و تا کنون ندیدمشون با تاریخ یازده سال پیش که قطعا ساختگی می باشد ارائه داده اند:
حال با توجه به اینکه 11 سال از زندگی مشترک گذشته و اکثر وسایل مستهلک و عوض شدند و هیچ فاکتور خریدی هم، من و ایشان نداریم،
1 چه دفاعی میتوانم در دادگاه داشته باشم که حقم تضضیع نشود؟
2 ضمنا حکم نشوز و قبلا دادخواست طلاق از طرف زوجه نیز ارائه شده است، میتواند منجر به رد شدن شرط تصنیف اموال شود؟
3 میتونم درخواست کارشناسی و جعل سیاهه رو مطرح کند؟

سپاس بیکران از محبتتون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درخواست تردید نسبت به سند نمایید تا جهت کارشناسی ارجاع داده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست جعل سند سیاهه را ارائه دهید.
وانگهی جهیزیه به شرط بقاء قابل استرداد خواهد بود.