مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خودرو

سلام بنده با خودرویی تصادف کردم که هیوندا بوده و چپ کرده بود افسر راهنمایی سر صحنه آمده طرف را مقصر اعلام کرد قرار شد فردا کروکی تنظیم شود متاسفانه اینجانب را مقصر معرفی کرد بناچار اعتراض و کارشناس 3 نفره مجددا هیوندا را مقصر معرفی کردن که با اعتراض راکب هیوندا مجددا کارشناس 5 نفر آمد و25 درصد بنده را مقصر دانست باز هم هر دو اعتراض کردیم که کارشناس 7 نفره هیوندا را 100 درصد مقصر معرفی کرده باتوجه اینکه تنها درآمد بنده از طریق اسنپ بوده خودروام 1ماه توقیف شده البته خودرو ام آردی پلاک شخصی هست آیا میتونم خسارت ایام توقیف رو بگیرم در غیر اینصورت می تونم از افسر اولیه نیز شکایت که چنین بلایی به سرم آورده است ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید از کارشناس اول اگر مقررات را رعایت نکرده باشد شکایت کنید . خسارت توقیف خودرو نیز اگر رقم قابل توجهی می شود میتوانید پیگیری کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام می توانید با اثبات اینکه خودرو وسیله درآمد شما است خسارات از مقصر حادثه بابت بیکاری بگیرید....... شکایت از افسر مشکل شما را حل نخواهد کرد