مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات

باسلام من فرهنگی بازنشسته هستم که متارکه کرده ام و حقوق من یک میلیون هفتصد تومن هست که یک میلیون ششصد ان بطور کامل هرماه به عنوان هزینه سه فرزند واریز به حسابشون میشود. و کلا صد هزار تومن برای من باقی میمونه من با این مبلغ اندک باید هرماه سرکنم الان هم شرایطم خیلی سخت شده میتوان کاری کرد که حداقل نصف مبلغ به حسابم برگرده

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت نفقه فرزند تعدیل نفقه فرزند کاهش نفقه فرزند ناتوانی در پرداخت نفقه فرزند نفقه فرزند نفقه خرجی فرزند خرجی